Hartelijk welkom bij Garage Touw!
Voor een goede en persoonlijke service.

WIE ZIJN WIJ » REACTIES VAN KLANTEN

Wat zeggen onze klanten over hun aankopen en onze dienstverlening? U leest het op deze pagina. Heeft u zelf een reactie over ons bedrijf? Laat hem hier achter!

 

23-10-2017: Van Cauteren

"ook voor onderhoud raad ik deze garage aan .De afspraken over het onderhoud van mijn wagen werden super uitgevoerd dus een super goede servies van Joop en zijn team"

16-09-2017: Van Cauteren

"Na een telefonisch contact met Joop waar ik een super goed gevoel bij had een mooie PT cruiser gekocht super vriendelijk en een zeer goede service dus "Een betrouwbare garage met een uitstekende service!""

20-08-2017: Ingeborg de Jonge

"Super goed advies gekregen bij de aanschaf van mijn tweedehands auto. Geen moeite was te veel. Toppers!"

31-07-2017: Gerben van der Werff

"Aardige en vriendelijke mensen.Eerlijke informatie. Goede prijs voor onze auto terug gehad. Hebben een fiat bravo. gekocht waar we zeer tevreden mee zijn."

17-03-2017: Kees Vader

"Deze keer weer een goede deal met Garage Touw gedaan. Mijn Ford ingeruild voor een mooie Volvo. Leuk zaken gedaan en iedereen blij"

21-02-2017: Leo Breure

"Mooie site! Mooi bedrijf ook trouwens :-)"

24-08-2016: Paul en Marijke Balvers

"Het is even rijden vanuit Breda, maar dan krijg je ook wat! Wij hebben en 2e hands VW Caddy maxi gekocht. De sfeer en behandeling door Joop gaven een super goed gevoel, waardoor de koop snel gesloten was."

14-04-2016: Kees Vader

"Heb hier al diverse auto's gekocht o.a. 2 nieuwe Ford Connect en dit verloopt gewoon goed zoals het hoort .Geen lange wachttijden en grote afstand tussen klant en bedrijf. Goede service en vakkundig personeel die weten waar ze over praten. Gewoon een goed bedrijf. De derde generatie stroomt gewoon in en wat is nu leuker een echt familiebedrijf."

13-02-2016: Cees Verstraate

"Ik ben al zo lang ik me herinner, ergens begin jaren ’80 klant bij deze garage. De reden is dat ik altijd een gewillig oor vond en vind, bij deze garage. Historisch gezien ben ik als kleuter in de klas van Stien al begonnen bij dit familie bedrijf. Heb Kees, de tweede generatie, als doerak op de jeugdclub gehad en van de derde generatie was de oudste Joop, welke wel in de branche zit, maar niet in het familiebedrijf, bevriend met één van onze zonen. Ik ben er zo ongeveer vanaf ’73 klant. Ik ben mogelijk niet objectief, maar eigenlijk altijd tevreden over de service en als er al een keer iets niet helemaal naar mijn zin was, zijn we daar altijd op een goede manier uitgekomen. Cees Verstraate"

21-08-2015: Niek

"Een betrouwbare garage met een uitstekende service!"