Wie zijn wij

Hoe het allemaal begon...

Garage Touw is opgericht in 1944 aan de Brouwerijstraat te Koudekerke. Willem Touw is het bedrijf gestart en na korte tijd is Adrie Aarnoutse bij hem in dienst getreden. In 1958 is het bedrijf overgenomen door Adrie en Stien, en heeft Stien de administratieve taak op haar schouders genomen. Ook hun zoon Kees heeft olie in de aderen en is in 1978 toegetreden tot het bedrijf. Logisch gevolg is dat zijn vrouw Elly Aarnoutse in de loop der tijd de administratie heeft overgenomen van Stien.

Alfa Romeo Giulia 1300 Super kopen bij garage Touw 2

...hoe het verder ging...

In 1995 zijn Adrie en Stien officieel uit het bedrijf getreden en hebben Kees en Elly het samen voortgezet. Doordat de werkplaats al gauw uit z'n jasje groeide is het bedrijf in maart 1997 verhuisd naar de Braamweg in Koudekerke waar een ruime werkplaats, kantoor en showroom een prima bedrijfspand vormen. Het zal je niet verbazen dat Tom, één van de drie zoons van Kees en Elly, net zo behept is met de liefde voor het vak als hun vader. In januari 2011 treedt Tom dan ook in de V.O.F. als mede eigenaar. Sinds Januari 2020 genieten Kees en Elly van hun welverdiende pensioen. Uiteraard kan Kees het niet laten en helpt hij nog heel vaak in de werkplaats, met name aan de oldtimers. 

Jaguar XK 120 kopen bij garage Touw

...en wat de toekomst zal brengen...

Momenteel hebben wij een team van echte specialisten op verschillende gebieden. Wij hopen dat wij ons zowel persoonlijk en als team door kunnen ontwikkelen en blijven leren van elkaar en onszelf. Alleen zo kunnen wij de beste service blijven bieden. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat ook de volgende generatie(s) het familiebedrijf zullen voortzetten. We zullen zien wat de toekomst ons brengt!

mobilitouw

Team

Kees
Kees Aarnoutse
Pensionado / Oldtimers, APK keurmeester, 1e autotechnicus, diagnose technicus
Tom
Tom Aarnoutse
Eigenaar / Oldtimers, APK keurmeester, 1e autotechnicus, diagnose technicus, hybride- en EV specialist, Verkoop
Martin
Martin van der Klooster
Chef werkplaats
Timco
Timco Meerman
1e autotechnicus
garage-touw-placeholder
Wijnand de Maesschalck
1e autotechnicus, APK keurmeester, diagnose technicus
garage-touw-placeholder
Angelo Riemens
1e autotechnicus
garage-touw-placeholder
Delano Steijvers
Leerling autotechnicus

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.