Oldtimers

Sinds jaar en dag hebben wij ervaring in het onderhouden van oldtimers

Oldtimers zijn voertuigen die al een lange tijd niet meer worden gefabriceerd. Denk hierbij aan auto’s uit de jaren ’70 en ouder. Voor Oldtimers gelden speciale regelingen, zoals het niet hoeven betalen van motorrijtuigbelasting. Daarnaast zijn er speciale verzekeringen voor Oldtimers en zijn Oldtimers vrij van technische keuringen.

Indien je veel rondrijdt in je Oldtimer, dan is het natuurlijk van belang dat deze goed wordt onderhouden. Naast ons onderhoud aan ‘reguliere’ auto’s houden wij ons graag bezig met Oldtimers. Onderdelen zoals een versnellingsbak, een motor en een achteras halen wij nog uit elkaar. Ons team van specialisten is geschikt om jouw Oldtimer te onderhouden. Zo blijft jouw Oldtimer in topconditie en dit zorgt voor een langere levensduur en lagere kosten op de lange termijn.

Meer over ons

Garage touw Oldtimer

Aankoop Oldtimer bij Garage Touw

Bij het aankopen van een Oldtimer bij Garage Touw kunnen wij je een aantal zaken garanderen:

  • Bij aankoop van een oldtimer bij Garage Touw krijg je een onderhoudsboekje erbij! Zo weet je precies wat wij aan de auto hebben onderhouden.
  • Wij geven je advies over het regelen van een passende verzekering voor jouw Oldtimer.

  • Bij het zoeken naar een bepaald type Oldtimer of bepaalde onderdelen voor jouw Oldtimer kunnen wij je goed helpen door ons brede netwerk.

 

MG B

Classic Sport Ignition dealer

De Classic Sport Ignition (CSI) is en volledig elektronische ontsteking die is ingebouwd in een originele behuizing. Met de techniek van de CSI Ignition kunnen wij jouw oldtimer op ieder toerental voorzien van het juiste ontstekingstijdstip. 

Garage Touw is officieel dealer van CSI Ignition.

Lees meer

4 cilinder garage touw oldtimers

Momenteel staan er geen sleuteldagen gepland. Houd deze website en social media in de gaten voor nieuwe aankondigingen!

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.