Onderhoud

Reguliere auto’s

Bij ons kun je altijd terecht voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan je auto. Onze werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en materiaal om je zo nauwkeurig en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Regelmatig onderhoud aan je auto is belangrijk. Hiermee verklein je de kans op autopech en het zorgt ervoor dat je auto betrouwbaar en veilig blijft. Wij adviseren je dan ook om je auto regelmatig te controleren en de kleine en grote beurt op tijd uit te laten voeren. In welk merk auto je ook rijdt, je kunt altijd bij ons terecht! Ook voeren wij APK-keuringen uit en kunnen wij bijvoorbeeld je airco herstellen. 

Als onderhoudsbeurten of reparaties extra kosten met zich meebrengen zullen wij je hierover vooraf informeren, zodat je niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast houden onze monteurs hun kennis up-to-date door het volgen van cursussen en lezingen. Kortom wij zorgen ervoor dat je auto in topconditie is en blijft! 

Afspraak plannen

Oldtimers

Naast het gewone dagelijkse werk en onderhoud aan auto's zijn er een aantal zaken die niet bij ieder autobedrijf worden uitgevoerd. Dit zijn de werkzaamheden waarbij ons specialisme naar voren komt. Onderhoud en alle voorkomende reparaties aan uw oldtimer/klassieker!

Wij repareren nog; Een versnellingsbak, een motor, een achteras, etc. halen wij nog uit elkaar. Daar door is het technische vakmanschap bij ons nog volop aanwezig! Wij zijn dan ook niet bang om aan "aparte" auto's te werken. Kennis en informatie over je speciale sportwagen is bijvoorbeeld ook bij ons in huis! Zo werken wij onder andere aan: Aston Martin, Jaguar, Porsche, TVR, BMW M-series, Land Rover, Range rover, Bentley en zelfs Rolls Royce is niet vreemd voor ons! Het tunen van je motor is bij ons ook mogelijk.

 Afspraak plannen  Meer over oldtimers

Brandt er een lampje op je dashboard?
Kijk dan in de Garage Touw app welke betekenis dit lampje heeft, en of je er mee kunt doorrijden!

Online afspraak plannen

Plan online jouw afspraak met Garage Touw!

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.